Programi Kangoo Fit Mega Gym

Personalni i polupersonalni trening

Personalni trening je najbrži put da se dodje do rezultata. Prednosti koje ćete iskusiti u radu sa Personalnim Trenerom idu daleko dalje od svih vežbi koje možete odraditi sami.
Naš stručni tim instruktora je tu da ti pomogne – odaberi trenera i dopusti da te vodi ka cilju!
U okviru mesečne članarine ono što dobijate jeste prilagodjen program vežbi, adekvatan plan ishrane i stalni nadzor svog trenera. Personalni trening radite isključivo sami sa trenerom, dok polupersonalni možete raditi u paru, u troje ili najviše vas četvoro na istom treningu, po čemu se cena polupersonalnih razlikuje od personalnog.

Prenetalni pilates

Pilates kao izbor vezbanja u trudnoci idealan je jer poboljšava cirkulaciju, smanjuje tegobe nastale hormonski promenama i rastom stomaka, poboljšava raspolozenje, odlično je rešenje za “teške noge” sklone oticanju i grčevima. Pored toga pilates tehnika disanja moze pomoći trudnicama da se oslobode napetosti i stresa.Najvazniji benefit pilatesa je to što olakšava porodjaj i period oporavka nakon trudnoće i porodjaja.

Kangoo jumps

Na jednom Kangoo Jumps treningu možete potrošiti u proseku od 1000 do 1500 kalorija, Kangoo Jumps oprema vam omogućava da nemate direktan udarac na kičmu, kolena i zglobove i samim tim štiti vaše telo. Ovim treningom možete smanjiti obim struka, celulit, podići gluteus i poboljšati svoj imunitet. Trening je osmismišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidiom sporta i rekreacije. Prvi put je prezentovan u Parizu 1994. kao egzibicioni sport a danas dostiže ekspanziju širom sveta. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport. Vlasnik Kangoo jumps obuće može sa njom da trći, skače, pleše, vežba aerobik i raznorazne vidove fitness vezbanja, kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru

Kangoo Kids

Kangoo kids je fitness program dizajniran sa namerom da deca od malih nogu aktiviraju svoje telo,
savladaju motoričke sposobnosti I vode zdrav način života. Izgrađuje koordinaciju, izdržljivost, dobro
držanje kod dece. Kangoo kids je odličan trening jer se bori protiv gojaznosti i pretvara negativnu energiju
u pozitivnu u zabavnom i prijatnom treningu. Kangoo jumps roleri su jednostavni za upotrebu i veoma su
bezbedni za decu jer su napravljene sa odgovarajućim materijalom, veličinom i težinom sa namerom da
deca skaču bez brige, dok treniraju uz pratnju instruktora. Uz pomoć kangoo rolera deca će se zabaviti,
trenirati i učiti nove korake, a uz to upoznati nove drugare. Trening je i za dečake i devojčice težine preko
20kg, od 6 godina starosti.

Body pump

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom cete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoce, a ujedno ojacati telo i samopouzdanje podici na viši nivo.
Želite snažno, oblikovano i fit telo, a da pri tom ne dobijete neželjeni obim? BODYPUMP može doneti rezultate kojima težite i transformisati vaše telo primenemom efekta ponavljanja.
BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leda. Koreografija je specificna za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišica.To znaci da dobijate izdužene mišice i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

Pilates mat

Predstavlja tehniku pilates vezbanja na prostirci. Pilates je jedinstveni sistem vezbanja koji jaca i oblikuje misice, ispravlja drzanje tela, razvija gipkost i ravnotezu, ujedinjuje um i telo i usavršava oblik tela!Cilj pilates tehnike vezbanja je da aktivira duboke misice abdomena koji je potpora dobrom drzanju i preduslov zdrave kicme, a to se postize kroz pravilno izvodenje vezbi i pomocu kontrolisanog disanja! Dopustajuci odredjenim pokretima da istegnu telo, istovremeno se rade vezbe snage!Pilates vezbe su prilagodjene svima, poboljšavaju opstu kondiciju i zdravlje, jacaju srcani misic,celu muskulaturu i uticu na dobro raspolozenje!

Pilates barre

Pilates barre je jedinstvena kombinacija baleta i pilatesa koja se izvodi uz baletsku šipku. Baletska šipka (barre) služi kao pomoć za održavanje ravnoteže dok se izvode mali, izometrijski pokreti koji postizu elegantni tonus mišića. Barre tehnika je bazirana na većem broju sitnih ponavljanja koji pobuđuju mišiće na potpuno drugačiji način. Jedna od osnovnih karakteristika barre tehnike kao i pilatesa je stabilizacija karlice, aktivacija “cora” kao i aktivacija svih mišića od dubokih do površinskih , pa se na taj način ispravlja postura tela, dobija se neosporna izdržljivost, flexibilnost i gracioznost. Pilates barre u kratkom roku podiže i učvršćuje glutealne mišiće, jača noge, stomak i leđa. Iako se intenzitet treninga može prilagoditi formi vežbača, ovo nije lagan trening. Barre je 1959 godine osmislila nemačka balerina Lotte Berk posle povrede leđa. Uspela je da napravi program vežbi koji spaja njenu rehabilitacionu terapiju sa baletskom tehnikom, tako da nam je omogućila način vežbanja za gipko, baletsko telo čak iako nismo imale nijedan čas baleta.

Bungee fitness

Bungee fitness je vrsta umetničke i sportske aktivnosti koja se izvodi uz podršku elastičnih traka pričvršćenih za telo preko profesionalnih pojaseva. Elastične trake Vam omogućavaju da se krećete u vazduhu i eksperimentišete sa gravitacijom bez ograničenja. Tokom ovog treninga, možete izvoditi pokrete sa većim promenama visina, fluidnošću i lakoćom nego sa običnim vežbama na parteru. Ponekad ćete se skoro osećati kao da letite. Ova aktivnost pruža odličnu zabavu, izvodi se uz muziku i koreografiju i zahteva značajan napor mišića.

Za koga je bungee fitness?

– namenjen je svima koji vole izazove i žele da iskuse novi način treninga

– dostupan je svim uzrastima i tipovima tela

Benefiti:

– uvodi vežbače u visok intenzitet kardia

– sagoreva do 1200 kcal

– elastične trake čuvaju zglobove i poboljšavaju pokretljivost

– zabavan način da se održi forma

Uslovi koji onemogućuju vežbanje:

1. Disc hernia

2. Inguinal hernia

3. Disc protrusion

4. Nestabilnost ramena

5. Lezije u ligamentima kuka i donjih udova

6. Teža srčana stanja (pre treninga se posavetujte sa lekarom)

7. Plućna insuficijencija

8. Gojaznost

Body Tone

Je trening snage koji za cilj ima oblikovanje tela, izgradnju mišića i topljenje masti. Trening sa bučicama, šipkicama, tegovima i girjama za jačanje mišića i oblikovanje vašeg tela Na ovom treningu radi se celo telo, svaka mišićna grupa, noge, leđa, grudi, ramena, ruke i trbušno jezgro Ovaj program je baziran na velikom broju ponavljanja sa modifikovanim opterećenjem, i odličan je ukoliko želite da sagorite kalorije, smanjite masno tkivo i izgradite mišiće.

Power Fit

Power fit je drugačiji vid treninga namenjen i ženama i muškarcima.
Obuhvata vežbe koje dovode do jačanje celog tela, izgradnji mišića, poboljšanju rada kardiovaskularnog sistema, efikasnijeg sagorevanja masnih naslaga, samim tim i gubitak viška kilograma.
Powerfit trening je intezivan, intervalni trening koji se sastoji od miksa cardio vežbi i vežbi snage.
Pomoću Powerfit treninga savladavate prepreke, jačate samopouzdanje i poboljšavate izdržljivost, fleksibilnost i kordinaciju.

Strong Nation

Prestanite da brojite ponavljanja, krenite da vežbate uz ritam! Strong Nation je intervalni trening visokog intenziteta (HIIT) koji kombinuje body weight (vežbe koje koriste sopstvenu težinu tela), muscle conditioning (vežbe snage i izdržljivosti), cardio, fighting elements i pliometrijske vežbe, a sve to uz perfektno sinhronizovanu muziku koja je dizajnirana da prati svaki vaš pokret. Svaki čučanj, svaki iskorak, ‘legionar’ ili sklek je pokrenut uz muziku i na taj način vas MOTIVIŠE da pomerite svoje granice do poslednjeg ponavljaja, a možda i još pet! Trening traje sat vremena i podeljen je na 4 dela (4 kvadranta), koji imaju ulogu da od prvog do četvrtog podignu tempo i pogode različite grupe mišića, a zatim na četvrtom delu spuštamo tempo i fokusiramo trening na stabilnoj podlozi, gde nam je najveći fokus na mobilsnost, fleksibilnost i jačanje mišića trupa (core). (moze i bez ovog dela). Ukoliko ste početnik, profesionalni sportista ili fitnes ljubitelj, ovo je pravi trening za vas jer kod ovog programa imamo 3 verzije (LOW/BASE/MAX), tako da svaki vežbač može da dostigne svoj cilj.
Vidimo se u sali i Stay Strong! #wearestrongnation